Taloushallintopalvelut


Tarjoamme palvelujamme yrityksille kaikilla taloushallinnon alueilla kirjanpidosta controller-palveluun. Teemme sekä vuosisopimuksia että yksittäisiä toimeksiantoja projektiluontoisesti. Toiminta-alueemme on pääasiassa Pirkanmaa, mutta sähköisen taloushallinnon hyödyntämisen kautta toiminta onnistuu koko Euroopassa.

Tilintarkastusta ja yritysverotusta sekä sopimusjuridiikkaa koskevissa toimeksiannoissa toimimme yhteistyössä PK-Tilintarkastajat Oy:n kanssa.

Tarjoamme sähköiseen taloushallintoon Procountor Taloushallinto-ohjelmistoa. Toimimme yhteistyössä ohjelmistoa tarjoavan Accountor Finago Oy:n kanssa ja olemme sertifioitu Procountor-partneritilitoimisto.

Ohjelman käyttöönottoa varten annamme asiakkaan tarpeiden mukaisen koulutuksen ja teemme tarvittaessa projektisuunnitelman, jonka avulla siirtyminen vanhasta järjestelmästä helpottuu.

Procountor Taloushallinto-ohjelmisto

Procountor on kattava sähköinen taloushallinnon ohjelma yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Ohjelmalla on mahdollista hoitaa mm. kirjanpito, laskutus, reskontra, palkanlaskenta, maksuliikenne, talouden seuranta sekä viranomaisilmoitukset. Ohjelmaan sisältyy myös valmius lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn, poistaa päällekkäiset rutiinit ja jakaa työn joustavasti asiakkaan ja tilitoimiston välille. Tutustu Procountorin sähköiseen taloushallinto-ohjelmaan sekä tarvittaessa hae lisää tietoa Procountor-ohjelman yhteiskäytöstä yhdessä tilitoimiston kanssa.


Kun haluatte tietoa tarjoamistamme taloushallinnon palveluista tai Procountor Taloushallinto-ohjelman hankintaan liittyvistä kysymyksistä, ottakaa yhteyttä meihin:

Tuija Seppä Kaisa Siponen
Talouspäällikkö Taloushallinnon palvelut
+358 400 881 135 +358 400 736 172
tuija.seppa (at) controlway.fi kaisa.siponen (at) controlway.fi